نمایشگاه نانو آغاز به کار کرد

5218039

به گزارش ویکی تک پلاس، پانزدهمین نمایشگاه نانو و میکرو ۱۴۰۳، از امروز تا ۱۶ آبان‌ماه برگزار می شود. مراسم افتتاحیه این نمایشگاه امروز یکشنبه در سالن ایران، طبقه فوقانی سالن خلیج فارس دایر می‌شود.

این نمایشگاه در دو سالن خلیج فارس (ویژه فناوری‌های نانو) و سالن ملل (ویژه فناوری‌های میکرو) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

یکی از اهداف اصلی این رویداد، تشویق استارت‌آپ‌ها به تولید محصولات نوآورانه و پیشرفته است که بتوانند به کمک فناوری نانو، تحول‌آفرین باشند.

این رویداد فرصتی را برای مخاطبان فراهم می‌کند تا نوآوری‌های خود را به نمایش بگذارند و به کمک فناوری نانو گام‌های مؤثری برای توسعه محصولات جدید بردارند. نوآوری‌هایی که در این جایزه معرفی می‌شوند، باید از جنبه‌های علمی و فنی برجسته باشند و بتوانند به‌عنوان نمادی از پیشرفت و راه‌کاری برای رفع مشکلات حاضر، به کمک فناوری نانو تلقی شوند.

یکی دیگر از اهداف رویداد، تشویق به توسعه محصولاتی است که اثرات مثبت و ملموسی بر سطح و کیفیت زندگی مردم داشته باشند و بتوانند به حل مشکلات اجتماعی اساسی کمک کنند. فناوری نانو ظرفیت بالایی برای حل چالش‌های عمده جامعه مانند بهبود بهداشت، تأمین آب و انرژی، کاهش آلودگی و ارتقای کیفیت زندگی دارد. در این راستا، شرکت‌هایی که محصولات یا راهکارهایی ارائه داده و به‌طور مستقیم به بهبود شرایط زندگی، کاهش نابرابری‌ها و بهبود محیط‌زیست منجر می‌شوند، مورد توجه ویژه قرار می‌گیرند.

تامین مالی و جذب سرمایه از منابع مختلف که می‌تواند به رشد اقتصادی شرکت‌ها کمک کرده و فرصت‌های جدیدی را نیز ایجاد کند از دیگر اهداف رویداد است. این امر به شرکت‌ها کمک می‌کند تا با به‌کارگیری سرمایه‌های جذب‌شده، محصولات و فناوری‌های خود را در بازارهای داخلی و بین‌المللی گسترش دهند و به تقویت جایگاه کشور از منظر اقتصاد دانش‌بنیان به کمک فناوری نانو بپردازند.

جایزه ویژه هیئت داوران در بین جوایز استارت‌آپی ایرانانو ۱۴۰۳ به برترین نمونه موفق از استارت‌آپ‌ها، تعلق خواهد گرفت. این جایزه به منظور ایجاد انگیزه در دیگر استارت‌آپ‌ها و همچنین برجسته‌سازی و تقدیر از نمونه‌های موفق، طراحی شده است.

 در مراسم افتتاحیه، رویداد انتخاب برترین‌های صادرات نانو برگزار می‌شود که به ۹ شرکت موفق در صادرات محصولات نانو، تندیس و لوح تقدیر اهدا خواهد شد.

برپایی کارگاه‌های آموزشی و پنل‌های تخصصی در نمایشگاه نانو ۱۴۰۳ برقرا است و پنل انتقال تجربه صادراتی، فرایند چرخه تجارت بین الملل (صادرات-واردات) و پنل چالش های مسیر صادرات در این دوره از نمایشگاه برگزار می شود.

نمایش ۱۰ طرح نوآوری جهانی

از بین ۹۹ طرح نوآورانه در این نمایشگاه، ۱۰ طرح دارای نوآوری جهانی هستند که شامل محصولاتی با پیچیدگی‌های فناورانه خاص یا ثبت اختراع در مجامع بین‌المللی است.

روز چهارشنبه ۱۶ آبان، طرح‌های برتر معرفی و از آنها تقدیر می شوند.

در این نمایشگاه شرکت‌هایی از حوزه‌های میکروالکترونیک، اندازه‌گیری و تجهیزات، خودروسازی، POCT و باتری حضور خواهند داشت و برای نخستین بار ۱۲ شرکت در حوزه باتری نیز در این نمایشگاه حضور دارند.

حضور ۱۷۰ نهاد و شرکت در حوزه فناوری نانو

در بخش نانو، ۱۷۰ نهاد و شرکت در حوزه فناوری نانو حضور خواهند داشت و۹۸ طرح نوآورانه به سرمایه‌گذاران ارائه می‌شود.

همچنین، ۱۴ مرکز تحقیقاتی به ارائه دستاوردهای خود می‌پردازند.

۲۰ طرح فناورانه در حوزه میکرو به سرمایه گذاران ارائه می شود

دبیر اجرایی ستاد نانو و میکرو معاونت علمی ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: در بخش میکرو نیز ۶۰ شرکت و نهاد حضور خواهند داشت و بیش از ۲۰ طرح فناورانه برای سرمایه‌گذاران ارائه می‌شود. در بخش نشست‌های تخصصی نیز ۳۲ نشست در زمینه روندهای آینده فناوری و نوآوری برگزار خواهد شد.

۴۹ کشور به عنوان مقصد صادرات محصولات نانو در سال ۱۴۰۲ ثبت شده‌اند که بیشترین حجم صادرات به کشورهایی همچون عراق، سوریه، هند، چین و ترکیه اختصاص داشته است. رشد بازار نانو و محصولات آن به گونه‌ای بوده که از۳۰ میلیون دلار صادرات در سال ۱۳۹۴ به ۱۴۵ میلیون دلار در سال جاری رسیده است.

حمایت از توسعه دیگر استارت‌آپ‌ها یکی از معیارهای دارای امتیاز مثبت در جایزه ایرانانو ۱۴۰۳، حمایت از توسعه (در قالب مسئولیت اجتماعی) یا سرمایه‌گذاری بر روی دیگر استارت‌آپ‌ها است.

رویداد جایزه استارت‌آپی «ایرانانو» ۱۴۰۳ همزمان با پانزدهمین نمایشگاه فناوری نانو و با هدف ایجاد رقابت و تقدیر و برجسته‌سازی برترین استارت‌آپ‌های فعال در حوزه فناوری نانو برگزار می‌شود.

لینک کوتاه:

https://www.wikitechplus.com//?p=31558

اشتراک گذاری:

جدیدترین شرکت های صنعتی

جدیدترین شرکت های فناور

جدیدترین سرمایه گذاران

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *