زیردریایی‌های چین ماهواره استارلینک را از کار می‌اندازند

170652241

به گزارش ویکی تک پلاس و به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، در این تحقیق زیردریایی با یک اسلحه لیزری وضعیت جامد کلاس مگاوات می تواند در حالی که یک دکل نوری الکترونیکی جمع شونده را برای شلیک به ماهواره‌ها بالا می برد، در زیر آب بماند.

زیردریایی های مجهز به اسلحه های لیزری می توانند قابلیت های دفاعی و طیف ماموریت‌ها را گسترش دهند.

به گفته وانگ دن پروفسور Naval Submarine Academy، یک نوع زیردریایی جنگی مجهز به لیزر را احتمالا بتوان به طور انبوه تولید کرد و در اقیانوس های مختلف برای مقابله با تهدیدهای نظامی علیه چین به کار گرفت. این کانسپت به طور دقیق در تحقیقی در ماه گذشته ارائه شده است.

چالش اصلی ماموریت های ضدماهواره ای نه تنها هدف گرفتن این ابزارها بلکه مخفی کردن تسلیحات است. وانگ و همکارانش اشاره کردند هرچند موشک های زمین به هوا در حال حاضر روش اصلی مقابله با ماهواره‌ها هستند اما این روش چالش های زیادی دارد.

پرتاب موشک به طور معمول انبوهی از دود ایجاد می کند که ممکن است مکان حمله کننده را آشکار کند و در نتیجه آن را در معرض دشمن قرار می دهد.

محققان چینی در پژوهش خود توضیح داده‌اند ماهواره‌هایی مانند شبکه استارلینک زیاد و کوچک هستند و یک شبکه بسیار مقاوم را به وجود می آورند از این رو حتی اگر ماهواره های زیادی از بین بروند، به سرعت جایگزین می شوند، بنابراین استفاده از موشک برای چنین ماهواره‌هایی بسیار ناکارآمد است.

در این سند دستوراتی مرحله به مرحله و پیچیده برای هدف گرفتن ماهواره های مشابه استارلینک از دریا ارائه شده است. طبق دستورالعمل نخست یک یا ۲ زیردریایی مجهز به تسلیحات لیزری به منطقه عملیاتی اعزام می شوند. آنها وارد منطقه هدف شده و منتظر می مانند تا ماهواره ها وارد منطقه حمله شوند. زمانبندی برای بالا بردن اسلحه لیزری براساس سوابق حرکت ماهواره انجام می شود.

علاوه بر آن هنگامیکه ماهواره وارد منطقه عملیاتی می شود یک اسلحه لیزری بلند می شود. به دلیل محدودیت های دستگاه های ردیابی زیردریایی به پشتیبانی نیروهای دیگر نیاز است تا موقعیت ماهواره برای حمله مشخص شود. هنگامیکه حمله تکمیل شد، زیردریایی به زیر آب می رود و منتظر ماموریت بعدی می شود یا به بندرگاه خود باز می گردد.

لینک کوتاه:

https://www.wikitechplus.com//?p=27249

اشتراک گذاری:

جدیدترین شرکت های صنعتی

جدیدترین شرکت های فناور

جدیدترین سرمایه گذاران

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *