روش ابداعی محققان ایرانی برای کاهش آسیب‌های درمان سرطان

2711336_337

به گزارش ویکی تک پلاس، روش هایپرترمی مایع مغناطیسی (MFH) به دلیل حداقل تهاجم و عوارض جانبی محدود، یک درمان نویدبخش برای سرطان است. این روش سلول‌های تومور را با گرم کردن آنها تا دمای خاص هدف قرار می‌دهد و از گرمای تولید شده توسط نانوذرات مغناطیسی (MNPs) در واکنش به یک میدان مغناطیسی خارجی استفاده می‌کند.

در همین راستا گروهی از محققان داخل ایران از جمله هادی سلطانی سرکش، سید امیررضا عبداللهی، حبیب بزلی، فرامرز طلعتی، سامان فرامرزی همراه مجید سلطانی محقق دانشگاه تورنتو یک تحقیق نظری انجام دادند که در آن نانوذرات مغناطیسی در بافت سرطانی ومواد تغییر فاز دهنده یا PCM در بافت سالم قرار گرفتند.

پژوهشگران از بین مواد مختلف، موم پارافین PCM را انتخاب کردند زیرا به عنوان یکی از کاربردی‌ترین انواع PCM مبتنی بر پارافین شناخته می‌شود و قابلیت ذخیره سازی حرارتی بالایی دارد. همچنین این ماده زیر مجموعه‌ای از مواد PCM آلی غیر سمی است.

بخش جالب و نوآورانه این تحقیق، استفاده از یک میدان مغناطیسی تولید شده توسط سلونوئید برای نزدیک شدن به شرایط واقعی و استفاده از مواد تغییر فازدهنده به عنوان مواد ذخیره انرژی برای محافظت از سلول‌های سالم است. از روش FEM توسط نرم افزار تجاری COMSOL Multi-physics برای حل معادلات استفاده شد و تأثیر استفاده از PCM بر توزیع دمای بافت به دقت مورد مطالعه قرار گرفت.

نتایج پژوهش نشان داد استفاده از نانو ذرات مغناطیسی، دمای بافت‌های سالم اطراف تومور را به طور قابل توجهی به یک محدوده دمایی قابل کنترل کاهش می‌دهد در نتیجه هنگامیکه این مواد گرما تولید می‌کنند، بافت سالم کمتری آسیب می بیند.

از نتایج این پژوهش می‌توان برای افزودن مواد تغییر فاز دهنده به روش هایپرترمی مایع مغناطیسی برای کنترل دقیق‌تر دمای بافت بدن استفاده کرد.

لینک کوتاه:

https://www.wikitechplus.com//?p=27378

اشتراک گذاری:

جدیدترین شرکت های صنعتی

جدیدترین شرکت های فناور

جدیدترین سرمایه گذاران

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *